ИНВЕСТИЦИОННОТО СТРОИТЕЛСТВО НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

начало / Проекти / Комплекс ЕЛИС

Комплекс ЕЛИС


2015-01-17 

Обектът ще се състои от 4 жилищни сгради с три основни етажа и четвърти мансарден.

Комплекс Елис, предлагащ комбинация от комфорт и функционалност.
Обектът ще се състои от 4 жилищни сгради с три основни етажа и четвърти мансарден,като всяка сграда ще съдържа 11 апартамента.
Китните кооперациики са оборудвани с вътрешен асансьор,предлагащ удобство и лесен достъп за нашите клиенти.
Южното изложение на апартаментите разкрива уникална гледка към обаятелната планина Родопа.
Районът е изключително спокоен,подходящ както за семейства с малки деца,така и за хората,които предпочитат истински да се отпуснат след напрегнатото ежедневие.
Ниското строителство в околността е още един плюс за нашите клиенти,предоставящо им простор и необезпокоеност. Елис е проектиран така,че да гарантира и сигурността на обитателите си.
Четирите сгради са позиционирани в затворен комплекс с постоянно видеонаблюдение и контрол на достъпа. Обособени са и паркоместа.
Комплекс Елис има за цел да удовлетвори нуждите на крайния клиент с качество и прецизност на изпълнение,съчетани с уют и топлота!

Дата на завършване на обекта
01.10.2015 г.

Локация
Разположен на тихо и спокойно място в източната част на град Пловдив(бул. Пещерско шосе до кв.Прослав,ул.”Вегетарианска”),комплекс ELIS е отлично позициониран до главните артерии на града.В близост се намира изходът за околовръстното шосе,METRO,JUMBO,ЛЕКСИ.Основните държавни болници,както и някои частни такива са на 5 минути с кола,тук са и спирките на много градски линии автобуси и маршрутки.
В близост до комплекса има детска градина(ОДЗ”Боряна”) с яслена група и млечна кухня.
Тук е перфектното място за отдих и спортуване с намиращата се на 3 минути с кола Гребна база,както и прилежащите към нея тенис кортове,плувен басейн, спортни зали и игрища.
Центърът на град Пловдив е само на 7минути с автомобил или на 12-15 минути с градски транспорт.

Изработено от: WebArtGraphic.com CMS: FlexCont
Back To Top